Si­naas­ap­pel-braam-aard­bei­s­moot­hie

(58)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
drankje zonder alcohol 4 personen
4 58

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • blender of keukenmachine

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Was de aardbeien en houd er 1 per persoon achter ter garnering. Verwijder de kroontjes van de rest. Pers de sinaasappels uit. Doe de aardbeien, het sinaasappelsap en de bevroren bramen in de blender of keukenmachine. Mix in 30 sec. tot een smoothie.
  2. Verdeel de yoghurt over glazen en schenk voorzichtig de smoothie erop. Garneer met de achtergehouden aardbeien. Serveer met een sorbetlepel.

combinatietip:

Voeg eens een paar blaadjes basilicum toe voor een verrassend lekker effect.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 220 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Sinaasappel-braam-aardbeismoothie

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Si­naas­ap­pel-braam-aard­bei­s­moot­hie

1
1
  • 250 g aardbeien

Was de aardbeien en houd er 1 per persoon achter ter garnering. Verwijder de kroontjes van de rest.

2
2
  • 8 perssinaasappels
  • 250 g bramen

Pers de sinaasappels uit. Doe de aardbeien, het sinaasappelsap en de bevroren bramen in de blender of keukenmachine. Mix in 30 sec. tot een smoothie.

3
3
  • 500 ml vanilleyoghurt

Verdeel de yoghurt over glazen en schenk voorzichtig de smoothie erop. Garneer met de achtergehouden aardbeien. Serveer met een sorbetlepel.

combinatietip:

Voeg eens een paar blaadjes basilicum toe voor een verrassend lekker effect.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.