Spi­na­ziera­ï­ta

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 22

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Breng een pan ruim water aan de kook. Dompel de wilde spinazie 10 sec. in het water. Giet af en laat uitlekken. Hak de spinazie grof. Schep de spinazie met de knoflook en komijn door de yoghurt. Voeg peper en zout naar smaak toe. Lekker met geroosterd pitabrood of gegrilde stukjes (Vega, bakje 175 g).

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 90 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 7 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.