Pep­pa­dew-yog­hurt­dip

  • bijgerecht
  • 1 stuk
  • 360 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 1 stuks
3 8

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de peppadew in kleine stukjes en schep ze in de blender. Voeg de tapenade, de komijn en de yoghurt toe.
  2. Meng het mengsel eerst goed met behulp van de pulseknop en pureer vervolgens alles tot een gladde saus. Laat de smaken in ca. 1 uur intrekken. Lekker met bruschetta, ciabatta en als topping voor pizza's en crostini.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 360 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 12 g
  • vet 30 g
Ook te zien in
Kookboek: 12 maanden Lekker Eten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.