Blue stil­ton met port­si­roop en groe­ne veld­sa­la­de

(7)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 7

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In steelpannetje port ca. 10 minuten inkoken tot nog vloeibaar stroperig mengsel. Intussen peultjes schoonmaken en wassen. Peultjes in 5 à 8 minuten beetgaar koken en afspoelen onder koud water. Sneetjes brood roosteren. In schaal peultjes, veldsla en olijven door elkaar scheppen. Ingrediënten uit salad kit door salade scheppen. Kaas over brood verdelen, portsiroop erover sprenkelen en apart bij salade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 825 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 71 g
  • vet 42 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.