Da­dels met blauw­a­der­kaas

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 6 stuks
3 21

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Laat de kaas op kamertemperatuur komen. Besprenkel de binnenkant van de dadels met de port. Snijd van de stengel bleekselderij 24 dunne reepjes. Verbrokkel de blue stilton en vul de dadels hiermee. Leg op elke dadel een stukje bleekselderij.

Tip:

Probeer dit hapje ook eens met een zachte geitenkaas in plaats van blauwaderkaas.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 120 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 19 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.