Ro­de­kool met spek­jes

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 300 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 32

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de kool in vieren en verwijder de harde kern. Snijd in flinterdunne reepjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de spekreepjes 5 min. Voeg de wijnazijn toe en bak de kool 1 min. mee. Laat 10 min. afkoelen in een schaal. Meng de mayonaise, cayennepeper en peen erdoor. Breng op smaak met peper en zout.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 300 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.