Ro­de­kool met cran­ber­ry's

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 200 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(139)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 139

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de kool in vieren, verwijder de harde kern en snijd in parten van 1 cm. Verhit de boter in een hapjespan en roerbak de kool 5 min. Voeg de cranberry's, wijn, en appelstroop toe. Breng aan de kook en doe de deksel op de pan. Stoof 30 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.

Tip:

U kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar in de koelkast. Warm op laag vuur in 10 min. op.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 200 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 21 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.