Pu­ree met spi­na­zie en ri­cot­ta

(66)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 66

Ingrediënten

Keukenspullen
  • pureestamper

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in 25 min. in water met zout gaar.
  2. Verhit na 15 min. de olie in een hapjespan en fruit de ui 4 min. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Zet het vuur uit en doe de kaas erbij.
  3. Giet de aardappelen af. Stamp met de pureestamper tot puree. Schep de spinazie erdoor en breng op smaak met peper, zout en de nootmuskaat. Lekker met een Toscaanse carré en tomatensalade.
video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 365 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.