Crab­ca­kes

(93)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
amerikaans voorgerecht 6 personen
4 93

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Maal het brood in de keukenmachine tot kruim. Meng in een kom de krab met het broodkruim, het ei, de peterselie, mayonaise, sjalot, mosterd, sauce en tabasco. Voeg peper en zout naar smaak toe.
  2. Vorm met vochtige handen 12 balletjes en druk een beetje plat. Verhit de olie in een koekenpan en bak de crabcakes in 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer met citroenpartjes.

Tip:

U kunt de crabcakes 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm ze 20 min. in een voorverwarmde oven op 180 °C.

video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 235 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.