Kip­bur­gers met bo­nen

(56)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 56

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook in ca. 20 min. gaar. Giet af en laat 3 min. staan met de deksel op de pan.
  2. Verwijder ondertussen de steelaanzet van de sperziebonen en kook de bonen in 5 min. beetgaar. Giet af in een vergiet. Verhit 2 el olie in de pan van de sperziebonen en fruit de ui 3 min. Voeg de sperziebonen, tomato frito en oregano toe. Laat 6 min. op laag vuur stoven.
  3. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de kipburgers in 5 min. bruin. Keer halverwege. Verdeel de burgers over 4 borden en serveer met de aardappelen en sperziebonen.
video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 640 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.