Ro­ze­ma­rijn­bief­stuk

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 345 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 32

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Ris de naaldjes van de takjes rozemarijn, maar bewaar wat takjes voor garnering. Snijd de naaldjes zo fijn mogelijk. Meng in een kom met de olie, knoflook en flink wat peper. Voeg de biefstuk toe en schep alles om, zodat de biefstuk en de kruidenolie goed gemengd zijn. Laat op kamertemperatuur 30 min. afgedekt marineren.
  2. Verhit de grillpan en gril de biefstukken op hoog vuur ca. 5 min. voor rood vlees of 8 min. voor minder rood vlees. Keer halverwege. Laat 5 min. rusten en garneer met de achtergehouden takjes rozemarijn. Lekker na de spaghetti all'arrabbiata en met de gegrilde groenten (zie recepten elders op ah.nl/recepten).
video

Vlees gril­len

Instructievideo - 00:39 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 345 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 0 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.