Ci­troen­ri­sot­to

(58)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans bijgerecht 4 personen
3 58

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit de boter in een diepe pan. Fruit de ui en knoflook 3 minuten. Voeg de risottorijst toe en bak 2 min. mee. Schenk al roerend de bouillon in scheuten bij. Voeg pas een nieuwe scheut toe als de vorige door de rijst is opgenomen. Roer regelmatig. De risotto is na ca. 20 min. klaar. De rijst is dan nog wel stevig, maar niet meer hard. Rasp de gele schil van de citroen erboven en roer de peterselie erdoor.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 375 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.