Kar­bo­na­de met ci­troen­jus

(52)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 52

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd een helft van de citroen in dunne plakjes en pers de andere helft uit. Bestrooi de karbonades royaal met peper en zout. Verhit de boter en bak het vlees in 5 min. bruin. Keer halverwege. Voeg de plakjes citroen, het citroensap, knoflook, rozemarijn en 150 ml water toe. Laat 15 min. zacht stoven. Neem het vlees uit de pan, houd warm onder een deksel en laat de jus nog 5 min. inkoken. Serveer bij de karbonades. Lekker met spaghetti all'arrabbiata en aubergine met munt (zie recept elders op ah.nl/recepten).

video

Ci­trus snij­den

Instructievideo - 01:15 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 340 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.