Sper­zie­bo­nen met dil­le-ci­troendres­sing

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 23

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de sperziebonen in water met zout in 8 min. beetgaar. Maak een dressing van de olijfolie, honing en het citroenrasp en -sap. Breng op smaak met peper en zout en schep om met de sperziebonen. Bestrooi met de dille en serveer lauwwarm.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 145 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.