Sper­zie­bo­nen met gei­ten­kaas

(66)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 66

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook de bonen in ca. 8 min. beetgaar. Giet af en doe in een schaal.
  2. Meng de olie en de azijn door de sperziebonen en breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de kaas erover en bestrooi met de walnoten. Lekker met de gehaktballetjes met olijven uit de oven en de aardappelen met maiskolfjes (voor recepten zie elders op ah.nl/recepten).
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 295 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.