Mie­hoen met zalm

(158)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 158

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de miehoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de bloemkoolroosjes in 4 min. beetgaar.
  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de mihoen en de bloemkool 2 min. Voeg de sojasaus en sambal toe en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout. Meng de zalm en de surimi flakes erdoor.
  3. Verdeel over 4 kommen en bestrooi met de bosui.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 64 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.