Noe­del­sa­la­de met ra­dijs en gar­na­len

(75)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
aziatisch hoofdgerecht 4 personen
3 75

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Rooster het sesamzaad in een koekenpan zonder boter of olie in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Spoel af onder de koude kraan.
  2. Maak de radijsjes schoon en halveer ze. Halveer de komkommer in de lengte en schep er met een theelepel de zaadlijsten uit. Snijd in plakjes.
  3. Klop in een ruime kom de sojasaus, olie en azijn tot een dressing. Voeg de noedels, radijs, komkommer en garnalen toe. Verdeel de salade over 4 kommen of borden. Bestrooi met het sesamzaad, de bosui en koriander.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 375 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.