Bo­nen­stamp­pot­je met kaas­schnit­zel

(97)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 97

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Kook ondertussen de snijbonen in ca. 6 min. beetgaar en giet af.
  2. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de kaasschnitzels in 5 min. goudbruin of tot de kaas begint te smelten. Keer halverwege.
  3. Stamp de aardappelen met de crème fraîche tot een smeuïge puree. Schep er de snijbonen, kropsla en dille door. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de stamppot over 4 borden en serveer met de kaasschnitzels.

Tip:

Vervang voor een knapperig accent de kropsla door ijsbergsla.

Tip:

Restanttip: Dille is ook heel lekker door een aardappelsalade. Kijk voor recepten op ah.nl/recepten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 690 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 42 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.