Kaas­schnit­zel met pak­soi­stamp­pot­je

(56)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 56

Ingrediënten

Keukenspullen
  • pureestamper

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de aardappelen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de ui, de champignons en de paksoistelen 5 min. Voeg het paksoiblad toe en roerbak nog 3 min. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bereid de kaasschnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Schenk de melk bij de aardappelen, breng aan de kook en stamp de aardappelen met de pureestamper tot puree, voeg peper en zout naar smaak toe. Schep het paksoimengsel toe. Serveer met de kaasschnitzels.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.