Oven­to­nijn met broc­co­li

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 515 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(146)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 146

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Roer de tonijn met een vork los in een kom. Voeg de mais, de bosui, het paprikapoeder en 1 ei toe. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Leg 4 plakjes bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel het tonijn-mengsel erover, laat een rand van ca. 1 cm rondom vrij. Bestrijk de rand met een beetje water en dek het tonijnmengsel af met de overige 4 plakjes bladerdeeg. Druk de randen goed aan met een vork en bestrijk de bovenzijde met de rest van het ei. Bak de pakketjes in ca. 25 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar.
  3. Kook ondertussen de broccoli in ca. 4 min. beetgaar. Neem de pakketjes uit de oven en serveer ze met de broccoli. Lekker met zoete chilisaus.
video

Bak­ken met bla­der­deeg

Instructievideo - 02:21 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 515 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.