To­nijnome­let met broc­co­li

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 430 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(101)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 101

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier, springvorm (doorsnede 26 cm)

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 190 °C. Bekleed de springvorm met bakpapier. Snijd de aardappelen in blokjes en kook 5 min. in water met zout. Kook de broccoli 1 min. mee. Giet af.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui 3 min. Roerbak de aardappelen en broccoli 1 min. mee. Maak de tonijn los met een vork. Schep het aardappelmengsel in de springvorm. Verdeel de tonijn en de olijven erover.
  3. Klop de eieren los met de knoflook en peper en zout. Schenk over het aardappelmengsel. Bak in ca. 30 min. gaar. Lekker met groene salade en stokbrood.

Tip:

U kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm 20 min. in de oven op 190 °C.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 430 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 24 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.