Mangosalade met runderworstjes

630 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 40 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ongeschilde aardappelen in parten en schep ze om met de olie. Leg de aardappelen op een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster de aardappelen in ca. 40 min. goudbruin en gaar. Breng op smaak met peper en zout. Steek de barbecue aan. Gril de runderchipolata in ca. 5 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Meng de tomaat, mango, ui en maiskorrels in een schaal. Schep de sladressing erdoor en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de runderchipolata en de salade over 4 borden. Serveer met de geroosterde aardappelen.

  • algemeenVries de andere mangohelft in blokjes in. Pureer de bevroren mango in de blender met 150 ml drinkyoghurt limoen en 1 el honing tot een smoothie.
  • Barbecue aansteken

    Instructievideo - 01:07 min.

Mangosalade met runderworstjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel