Man­go­sa­la­de met run­der­worst­jes

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 630 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 40 min. wachten
(56)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 56

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ongeschilde aardappelen in parten en schep ze om met de olie. Leg de aardappelen op een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster de aardappelen in ca. 40 min. goudbruin en gaar. Breng op smaak met peper en zout. Steek de barbecue aan. Gril de runderchipolata in ca. 5 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Meng de tomaat, mango, ui en maiskorrels in een schaal. Schep de sladressing erdoor en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de runderchipolata en de salade over 4 borden. Serveer met de geroosterde aardappelen.

Tip:

Vries de andere mangohelft in blokjes in. Pureer de bevroren mango in de blender met 150 ml drinkyoghurt limoen en 1 el honing tot een smoothie.

video

Bar­be­cue aan­ste­ken

Instructievideo - 01:07 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 630 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.