Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ongeschilde aardappelen in parten en schep ze om met de olie. Leg de aardappelen op een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster de aardappelen in ca. 40 min. goudbruin en gaar. Breng op smaak met peper en zout. Steek de barbecue aan. Gril de runderchipolata in ca. 5 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Meng de tomaat, mango, ui en maiskorrels in een schaal. Schep de sladressing erdoor en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de runderchipolata en de salade over 4 borden. Serveer met de geroosterde aardappelen.
Mangosalade met runderworstjes
- algemeenVries de andere mangohelft in blokjes in. Pureer de bevroren mango in de blender met 150 ml drinkyoghurt limoen en 1 el honing tot een smoothie.
Barbecue aansteken
Instructievideo - 01:07 min.
Gerelateerde recepten
Mangosalade met runderworstjes

hoofdgerecht
4 personen
630 kcal
20 min. bereiden
40 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ongeschilde aardappelen in parten en schep ze om met de olie. Leg de aardappelen op een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster de aardappelen in ca. 40 min. goudbruin en gaar. Breng op smaak met peper en zout. Steek de barbecue aan. Gril de runderchipolata in ca. 5 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Meng de tomaat, mango, ui en maiskorrels in een schaal. Schep de sladressing erdoor en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de runderchipolata en de salade over 4 borden. Serveer met de geroosterde aardappelen.
algemeen:Vries de andere mangohelft in blokjes in. Pureer de bevroren mango in de blender met 150 ml drinkyoghurt limoen en 1 el honing tot een smoothie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 kg aardappelen
2 el olijfolie
1 schaal runderchipolata
4 tomaten
½ mango
1 rode ui
1 blikje maiskorrels
3 el sladressing knoflook
Dit heb je nodig
bakpapier