Li­ba­ne­se cros­ti­ni

(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 12 stuks
3 19

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de grillpan goed voor. Halveer de kiphaasjes in de lengte, bestrijk ze met olie en bestrooi ze met shoarma-kruiden. Gril de kiphaasjes in ca. 4 min. goudbruin en gaar. Keer ze halverwege.
  2. Bestrijk de crostini dik met hummus, leg er een blaadje spinazie en een half kiphaasje op. Steek een prikkertje in de crostini.

Tip:

Basisrecept crostini: snijd een klein stokbrood in 12 plakken, bestrijk ze licht met olie en gril ze in de grillpan lichtbruin.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 95 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: HipKip

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.