Cros­ti­ni met gor­gon­zo­la en prei

(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans borrelhapje 12 stuks
3 8

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bak het gehakt rul. Voeg tijdens het bakken de oregano, 1/4 theelepel zout en naar smaak peper toe. Voeg de prei toe en bak de ringen 2 min. zachtjes mee. 3. Spreid de crostini uit op een schaal. Verdeel het gehakt over de crostini. Leg op elke crostini een plakje gorgonzola. Serveer direct.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 115 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Gehaktbal en zo

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.