Aard­ap­pel­pu­ree met kid­ney­bo­nen

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
4 10

Ingrediënten

Keukenspullen
  • pureestamper

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil de aardappelen en kook ze 20 min. in ruim water met wat zout gaar. Giet af. Verwarm de melk in een steelpannetje op laag vuur tot tegen de kook. Voeg de melk en de boter aan de aardappelen toe. Stamp met de pureestamper tot puree.
  2. Meng de bonen en de cayennepeper erdoor en breng op smaak met zout. Lekker met gehaktbal met kaas & mosterd en sperziebonen met amandel (recepten elders op ah.nl/recepten).
video

Pu­re­ren

Instructievideo - 00:51 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 265 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 6 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.