Ci­troen­pu­ree met pe­ter­se­lie

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 24

Ingrediënten

Keukenspullen
  • pureestamper

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar. Rasp ondertussen de gele schil van de citroen. Verwarm de melk met de boter in een steelpan op laag vuur.
  2. Giet de aardappelen af en voeg de warme melk met boter toe. Stamp met de pureestamper tot puree.
  3. Voeg het citroenrasp en de peterselie aan de puree toe. Schep om en breng op smaak met peper en zout.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 315 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.