Fo­cac­ciasand­wich met car­p­ac­cio en to­ma­ten­may­o­nai­se

(117)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans lunch 4 personen
4 117

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers, grillpan, staafmixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grillpan voorverwarmen. Focaccia overlangs halveren en elke helft aan beide zijden met olijfolie bestrijken. In grillpan (of onder ovengrill) focaccia aan beide zijden goudbruin grillen. In hoge kom mayonaise en gedroogde tomaatjes met staafmixer pureren. Onderkant van focaccia bestrijken met tomaten mayonaise. Rucola, carpaccio, kaas en pijnboompitten erover verdelen en peper naar smaak erover strooien. Bovenkant van focaccia erop leggen. Cocktailprikkers in sandwich steken en sandwich diagonaal doorsnijden tot vier driehoekige sandwiches.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 515 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 38 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Soepen en Sandwiches

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.