Wald­kornsand­wich met gar­na­len-zee­kraal­sa­la­de

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
2 9

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Zeekraal wassen en in stukjes snijden. In kom garnalen mengen met mayonaise, citroensap en zeekraal. Op smaak brengen met zout en peper. Helft van sneetjes brood beleggen met garnalensalade. Afdekken met rest van brood. Brood beetje aandrukken en sandwich diagonaal doormidden snijden en eventueel stapeltjes maken. Voor snack brood nogmaals halveren.

Tip:

U kunt ook uitgaan van een bakje kant-en-klare garnalensalade en daar de zeekraal en naar smaak wat citroensap door mengen.

Tip:

Neem in plaats van zeekraal met heet water overgoten zeeasters of 30 g rucola in dunne reepjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 245 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 7 g
Ook te zien in
Kookboek: Soepen en Sandwiches

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.