Ba­mi met spits­kool en ge­hakt

(83)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 83

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in 2-3 min. rul. Voeg de wortel en de champignons toe en bak 3-4 min. mee.
  2. Schep de spitskool door het mengsel en bak al omscheppend 4 min. Voeg de boemboe met 50 ml water toe en verwarm nog 1 min.
  3. Giet de mie af en schep door de groenten. Voeg peper naar smaak toe. Verdeel over 4 kommen of diepe borden.

Tip:

U kunt de bami invriezen. Laat het gerecht op de dag van serveren in de koelkast ontdooien. Warm het in 8 min. in een pan, op laag vuur.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2011 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.