Peul­tjes en peen met bal­sa­mi­co

(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 36

Ingrediënten

Keukenspullen
  • dunschiller

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd het groen van de wortels af, maar laat ca. 1 cm zitten. Schil de wortels met de dunschiller en kook ze 8 min. in water met zout. Voeg de laatste 2 min. de peultjes toe. Giet af.
  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de wortels en peultjes 1 min. Voeg de azijn toe en breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de peterselie.

Tip:

U kunt de peultjes vervangen door in reepjes gesneden courgette.

Tip:

Witte balsamicoazijn is ook lekker met olijfolie door de sla.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 90 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 7 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.