Zalm­bal­le­tjes met wa­sa­bi

(51)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 18 stuks
2 51

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maal de wasabibollen met de keukenmachine tot gruis. Strooi het wasabigruis op een bord. Maal daarna de zalm voorzichtig met de pulseknop tot gehakt. Breng het gehakt op smaak met peper en zout. Vorm er met natte handen balletjes van ca. 2 cm doorsnede van en rol de balletjes door het wasabigruis.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 75 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 4 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.