Bli­ni's met zalm

Deze hartige poffertjes komen uit Rusland.

  • borrelhapje
  • 16 personen
  • 50 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 5 min. oventijd
(249)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje Deze hartige poffertjes komen uit Rusland. 16 personen
3 249

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 190 °C. Roer de crème fraîche los met de mierikswortel.
  2. Verwarm de blini's ca. 5 min. in de oven. Neem uit de oven, laat iets afkoelen en bestrijk met de crème fraîche.
  3. Snijd de bieslook fijn. Beleg met een stukje zalm en bestrooi met de bieslook en peper.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 50 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 120 mg
Tags
Ook te zien in

Blini's met zalm

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bli­ni's met zalm

1
1

Verwarm de oven voor op 190 °C.

2
2
  • 2 el crème fraîche
  • 1 tl mierikswortel

Roer de crème fraîche los met de mierikswortel.

3
3
  • 16 blini's*

Verwarm de blini's ca. 5 min. in de oven.

4
4

Neem uit de oven, laat iets afkoelen en bestrijk met de crème fraîche.

5
5
  • 13 bieslook

Snijd de bieslook fijn.

6
6
  • 100 g gerookte zalm

Beleg met een stukje zalm en bestrooi met de bieslook en peper.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.