Gnoc­chi met gar­na­len

De mozzarella wordt heerlijk smeuïg in de oven.

(414)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht De mozzarella wordt heerlijk smeuïg in de oven. 4 personen
3 414

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Lekker erbij
Keukenspullen
  • ovenschaal (20 x 30 cm)

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verdeel de gnocchi over een ovenschaal. Meng de garnalen, sambal en de tomatensaus door de gnocchi.
  2. Snijd de mozzarella in plakken. Verdeel de mozzarella over de schaal. Bak ca. 15 min. in de oven. Bestrooi met de rucola.
video

Gar­na­len pel­len

Instructievideo - 00:36 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 355 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 890 mg
  • vezels 4 g
Tags
Pittigheid
Ook te zien in

Gnocchi met garnalen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Gnoc­chi met gar­na­len

1
1

Verwarm de oven voor op 200 ºC.

2
2
  • 500 g gnocchi di patate

Verdeel de gnocchi over een ovenschaal.

3
3
  • 200 g jumbogarnalen
  • 1 tl sambal oelek
  • 390 g sugo pastasaus pikant

Meng de garnalen, sambal en de tomatensaus door de gnocchi.

Garnalen pellen

Instructievideo

00:36 min.

4
4
  • 125 g mozzarella

Snijd de mozzarella in plakken. Verdeel de mozzarella over de schaal. Bak ca. 15 min. in de oven.

5
5
  • 75 g rucola

Bestrooi met de rucola.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.