Braad­worst met cham­pig­non-dil­lesaus

(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 39

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de aardappelpartjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in de koekenpan of oven. Verhit de olie in een koekenpan en bak de braadworsten in 12-14 min. bruin en gaar. Kook de bloemkool in 8 min. beetgaar.
  2. Neem het vlees uit de pan en houd warm onder een deksel of aluminiumfolie. Fruit de ui 1 min. in het bakvet. Voeg de champignons toe en bak 2-3 min. Schenk de kookroom erbij. Voeg de dille toe en verwarm de saus nog 1-2 min. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Leg de braadworsten op 4 borden en schep er de champignon-dillesaus over. Leg er de aardappelpartjes bij en serveer met de bloemkoolroosjes.

Tip:

Bestrooi de bloemkoolroosjes met een milde paprikapoeder (potje 37 g).

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 720 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 48 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.