Chut­ney-yog­hurt­dip

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 1 stuks
4 10

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meng in een schaaltje de yoghurt met de chutney en de koriander door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Laat de smaken in ca. 1 uur intrekken. Lekker met rauwkost, chapatichips, papadums en als verfrissend bijgerechtje bij een Indiase maaltijd.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 45 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 13 g
  • vet 12 g
Ook te zien in
Kookboek: 12 maanden Lekker Eten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.