Roer­bak­huts­pot met knol­sel­de­rij en pas­tra­mi

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de olie in een wok. Fruit hierin de uien uit het hutspotpakket zachtjes 3 minuten. Voeg de wortel uit het pakket, de knolselderij, de krieltjes en naar smaak zout toe en schep alles goed om. Voeg een scheutje water toe en roerbak alles in ca. 7 min. gaar. Voeg als de pan te droog wordt nog een scheutje water toe.
  2. Leg de plakjes pastrami op de hutspot, leg een deksel op de wok en laat de pastrami in 2 min. warm worden.
  3. Verdeel de hutspot en pastrami over 4 borden.

Tip:

Echte hutspot wordt niet gestampt, maar geroerd. Door de ingrediënten te roerbakken proeft u ze zelfs nog beter.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 395 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 30 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: 12 maanden Lekker Eten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.