Gar­na­l­en­qui­che

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 525 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 45 min. wachten
(87)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 87

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer, quichevorm (doorsnede 24 cm of 20 x 25 cm), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven op 180 °C. Bekleed de vorm met het deeg. Verwijder de zaadlijsten van de pepers en snijd in reepjes. Pureer met de knoflook en de olie 10 sec. met de staafmixer. Schep de garnalen erdoor en verdeel over de quichevorm.
  2. Klop de eieren los met de slagroom, peper en zout. Schenk over de quiche. Bak 45 min. Met tomatensalade een volwaardige maaltijd (zie recept elders op ah.nl/recepten).

Tip:

U kunt de quiche 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm 20 min. in de oven op 160 °C. Koud ook lekker.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 525 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 28 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.