Ge­meng­de sa­la­de met ca­jun­reep­jes

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 9

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sla schoonmaken, wassen en in reepjes snijden. Tomaten wassen en in partjes snijden. In koekenpan olie verhitten. Vleesreepjes in ca. 5 minuten gaar en goudbruin bakken. Sla over vier grote borden verdelen. Tomaten erop leggen. Rauwkostsalade erover verdelen. Vleesreepjes erop scheppen. Tortillachips op bordrand leggen. Sour cream midden op salade scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 445 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 28 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.