Groen­te in ro­de wijn

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 15

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten en roerbakmix ca. 3 minuten roerbakken. Champignons toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Groenten uit pan scheppen. Rest van olie in pan doen en groenteballetjes ca. 4 minuten bakken. Wijn en bouillontablet toevoegen en tot helft laten inkoken. Groenten toevoegen en nog ca. 5 minuten afgedekt stoven. Op smaak brengen met zout en peper. Rijst verdelen over vier borden en groentemengsel er bovenop scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 0 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 0 g
  • vet 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.