To­nijn­brood­jes

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Ciabatta in 12 dunne plakken snijden. Ciabatta met olijfolie besprenkelen. Knoflook pellen en halveren. Met knoflook-helften over broodplakken wrijven. Brood in ca. 5 minuten goudbruin grillen. Paprikas laten uitlekken. Paprika's in reepjes snijden. Brood dik besmeren met tonijn. Paprika erover verdelen. Kappertjes als garnering erop leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 240 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 20 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.