Wor­sten­brood­jes

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 860 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(77)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 77

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenkwastje

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Bladerdeegplakjes laten ontdooien. Worstjes laten uitlekken en in bladerdeegplakjes rollen. Ei loskloppen. Met keukenkwastje bovenkant van broodjes besmeren met ei. Bestrooien met sesamzaad. Broodjes op bakplaat leggen en in midden van oven in ca. 15 minuten gaar bakken. Intussen sla wassen en fijnsnijden. Tomaatjes wassen en halveren. Maïs laten uitlekken. In schaal alle groenten en slasaus mengen. Worstenbroodjes serveren met salade. Lekker met ketchup.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 860 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 65 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.