Se­badas (bla­der­deeg­rond­jes met gei­ten­kaas en ho­ning)

  • nagerecht
  • 5 stuks
  • 380 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(53)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans nagerecht 5 stuks
4 53

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier
  • uitsteekring doorsnede ca. 5 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Plakjes bladerdeeg op werkblad in ca. 10 minuten laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 ºC of gasovenstand 4. Met uitsteekvormpje uit elk bladerdeegplakje 4 rondjes uitsteken. Kaas in plakjes van 1/2 cm snijden en in midden van 10 rondjes leggen. In kom ei met 1 eetlepel water loskloppen. Randen van rondjes besmeren met losgeklopt ei. Ander rondje erbovenop leggen en met vork dicht drukken. Rondjes bestrijken met rest van ei. Bakplaat bekleden met bakpapier. Rondjes erop leggen en in midden van oven in ca. 20 minuten goudbruin bakken. Rondjes uit oven halen en bestrijken met honing. Op elk bord 2 rondjes leggen. Direct serveren.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 380 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 21 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Italië 2

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.