Rau­we ham met groe­ne olij­ven­saus

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans voorgerecht 4 personen
3 28

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bak de baguette volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de ham over 4 borden, leg de rucola erop en druppel de olie erover. Schep in het midden de tapenade. Bestrooi met peper en serveer met het brood.

Tip:

Dit gerecht is ook geschikt als hoofdgerecht met een aardappelsalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 365 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.