Var­kens­schnit­zel met rau­we ham

(43)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
4 43

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verdeel elke schnitzel in 3 stukken en bestrijk met 2 el olie. Bestrooi met peper naar smaak en de salie. Leg een plak ham op het werkblad en leg er een stuk vlees op. Vouw de ham om het vlees en leg apart. Herhaal met de rest van het vlees.
  2. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak het vlees op middelhoog vuur in ca. 8 min. gaar. Keer regelmatig. Bak de laatste 3 min. de zilveruitjes mee. Verdeel de rucola over 4 borden en leg het vlees en de uitjes erop. Lekker na de spaghettini met tomaat en met de sperziebonen met rucola en kaas (zie recepten elders op ah.nl/recepten).

combinatietip:

Lekker na de spaghettini met tomaat en met de sperziebonen met rucola en kaas (zie recepten elders op ah.nl/recepten).

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 400 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 26 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Varkensschnitzel met rauwe ham

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Var­kens­schnit­zel met rau­we ham

1
1
  • 4 varkensschnitzels
  • 2 el olijfolie
  • 2 tl gedroogde salie

Verdeel elke schnitzel in 3 stukken en bestrijk met de olie. Bestrooi met peper naar smaak en de salie.

2
2
  • 12 plakjes parmaham

Leg een plak parmaham op het werkblad en leg er een stuk vlees op. Vouw de ham om het vlees en leg apart. Herhaal met de rest van het vlees.

3
3
  • 3 el olijfolie

Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak het vlees op middelhoog vuur in ca. 8 min. gaar. Keer regelmatig.

4
4
  • 2 el zilveruitjes
  • 40 g rucola

Bak de laatste 3 min. de zilveruitjes mee. Verdeel de rucola over 4 borden en leg het vlees en de uitjes erop.

combinatietip:

Lekker na de spaghettini met tomaat en met de sperziebonen met rucola en kaas (zie recepten elders op ah.nl/recepten).

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.