Rijst met pis­ta­che­no­ten

(74)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 74

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Uien pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Ui met kaneel ca. 3 minuten bakken. Rijst toevoegen en ca. 2 minuten al omscheppend meebakken. Sinaasappelsap, 600 ml water en groentebouillontablet toevoegen. Geheel aan kook brengen en ca. 10 minuten zachtjes laten koken. Nectarines schillen, pit verwijderen en in blokjes snijden. Nectarines en pistachenootjes door rijst scheppen en direct serveren. Lekker met salade van kropsla.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 365 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.