Zo­mer­se pas­ta­sa­la­de met ge­rook­te kip­fi­let

(611)waardeer
hoofdgerecht 4 personen
4 611

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

Fusilli beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing en laten afkoelen onder koud stromend water. Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Kipfilet in stukjes snijden. Perziken schillen en vruchtvlees in stukjes snijden. Cashewnoten grof hakken. Fusilli, ui, kip, perzik, noten en wortel-selleriesalade mengen. Salade op smaak brengen met zout en peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 710 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 74 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 28-29

Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer die wij niet ondersteunen, daarom werkt deze site niet optimaal. We raden je aan een andere browser(versie) te gebruiken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.