Zo­mer­se pas­ta­sa­la­de met ge­rook­te kip­fi­let

(625)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 625

Ingrediënten

Handig als boodschappenlijstje
of om online te bestellen

Bereiden

  1. Kook de fusilli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen onder koud stromend water.
  2. Snijd de bosuitjes in ringen. Snijd de kipfilet in stukjes. Schil en snijd de perziken in stukjes.
  3. Hak de cashewnoten grof. Meng de fusilli, ui, kip, perzik, noten en wortel-selleriesalade. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 710 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 74 g
  • vet 33 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 28-29

Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet

terug naar recept

Zo­mer­se pas­ta­sa­la­de met ge­rook­te kip­fi­let

1
1
  • 300 g fusilli

Kook de fusilli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen onder koud stromend water.

2
2
  • 3 bosuitjes

Snijd de bosuitjes in ringen.

3
3
  • 200 g kipfilets fumé

Snijd de kipfilet in stukjes.

4
4
  • 3 perziken

Schil en snijd de perziken in stukjes.

5
5
  • 100 g gezouten cashewnoten
  • 250 g wortel-selleriesalade

Hak de cashewnoten grof. Meng de fusilli, ui, kip, perzik, noten en wortel-selleriesalade.

6
6

Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.