Zo­mer­se pas­ta­sa­la­de met ge­rook­te kip­fi­let

(620)waardeer
hoofdgerecht 4 personen
3 620

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

  1. Kook de fusilli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen onder koud stromend water.
  2. Snijd de bosuitjes in ringen. Snijd de kipfilet in stukjes. Schil en snijd de perziken in stukjes.
  3. Hak de cashewnoten grof. Meng de fusilli, ui, kip, perzik, noten en wortel-selleriesalade. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 710 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 74 g
  • vet 33 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 28-29

Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet

terug naar recept

Zo­mer­se pas­ta­sa­la­de met ge­rook­te kip­fi­let

1
1
  • 300 g fusilli

Kook de fusilli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen onder koud stromend water.

2
2
  • 3 bosuitjes

Snijd de bosuitjes in ringen.

3
3
  • 200 g kipfilets fumé

Snijd de kipfilet in stukjes.

4
4
  • 3 perziken

Schil en snijd de perziken in stukjes.

5
5
  • 100 g gezouten cashewnoten
  • 250 g wortel-selleriesalade

Hak de cashewnoten grof. Meng de fusilli, ui, kip, perzik, noten en wortel-selleriesalade.

6
6

Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer die wij niet ondersteunen, daarom werkt deze site niet optimaal. We raden je aan een andere browser(versie) te gebruiken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.