Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Zo­mer­se pas­ta­sa­la­de met ge­rook­te kip­fi­let

(445)waardeer
Een lekker wereldkeuken recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: gevogelte, fusilli, bosuitjes, kipfilet fumé, wortel-selleriesalade, perziken, gezouten cashewnoten en zout en peper Wereldkeuken hoofdgerecht 4 personen 710 kcal
4 445

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

Fusilli beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing en laten afkoelen onder koud stromend water. Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Kipfilet in stukjes snijden. Perziken schillen en vruchtvlees in stukjes snijden. Cashewnoten grof hakken. Fusilli, ui, kip, perzik, noten en wortel-selleriesalade mengen. Salade op smaak brengen met zout en peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 710 kcal
  • Eiwit 31 g
  • Vet 33 g
  • Koolhydraten 74 g
Tags