Bief­stuk­punt­jes met wok­groen­ten

(140)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 140

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ⅔ van de olie in een wok en bak de biefstukpuntjes op hoog vuur 2 min. Schep de biefstuk uit de wok en houd warm onder een deksel.
  2. Schenk de rest van de olie in de wok en bak de bevroren wokgroente in 4-5 min. beetgaar. Laat het vocht verdampen. Voeg al roerend de biefstuk en de woksaus toe. Roerbak nog 1 min. tot alle ingrediënten op temperatuur zijn. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de rijst over kommen en schep er de biefstukpuntjes met de wokgroente bij.

variatietip:

Ook lekker met kipfiletreepjes of kiphaasjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 78 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 32-33

Biefstukpuntjes met wokgroenten

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bief­stuk­punt­jes met wok­groen­ten

1
1
  • 300 g pandanrijst

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 2 el wokolie
  • 300 g biefstukpuntjes

Verhit de olie in een wok en bak de biefstukpuntjes op hoog vuur 2 min. Schep de biefstuk uit de wok en houd warm onder een deksel.

3
3
  • 1 el wokolie
  • 750 g oosterse wokgroente

Schenk de olie in de wok en bak de bevroren wokgroente in 4-5 min. beetgaar. Laat het vocht verdampen.

4
4
  • 150 ml woksaus sweet & sour

Voeg al roerend de biefstuk en de woksaus toe. Roerbak nog 1 min. tot alle ingrediënten op temperatuur zijn. Breng op smaak met peper en zout.

5
5

Verdeel de rijst over kommen en schep er de biefstukpuntjes met de wokgroente bij.

variatietip:

Ook lekker met kipfiletreepjes of kiphaasjes.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.