Biefstukpuntjes met wokgroenten

510 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ⅔ van de olie in een wok en bak de biefstukpuntjes op hoog vuur 2 min. Schep de biefstuk uit de wok en houd warm onder een deksel.

  2. Schenk de rest van de olie in de wok en bak de bevroren wokgroente in 4-5 min. beetgaar. Laat het vocht verdampen. Voeg al roerend de biefstuk en de woksaus toe. Roerbak nog 1 min. tot alle ingrediënten op temperatuur zijn. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de rijst over kommen en schep er de biefstukpuntjes met de wokgroente bij.

  • variatietipOok lekker met kipfiletreepjes of kiphaasjes.

Biefstukpuntjes met wokgroenten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig