Spa­ghet­ti met krui­di­ge gar­na­len en to­maat­jes

Ongemerkt krijgen ze met dit gerecht groenten én vis binnen.

(202)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Ongemerkt krijgen ze met dit gerecht groenten én vis binnen. 4 personen
3 202

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Snijd de ui in halve ringen. Halveer de cherrytomaten. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 1 min. Voeg de tomaten toe en bak 3-4 min. Voeg de bevroren garnalen en de mais toe en bak al omscheppend 5 min.
  3. Schep de spaghetti erdoor en verwarm al omscheppend nog 1 min. Breng op smaak met de munt, peper en zout. Verdeel over de kommen

variatietip:

Bak voor een extra smaakaccent 1 rode paprika in repen mee, tegelijkertijd met de garnalen en mais.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 410 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 32-33

Spaghetti met kruidige garnalen en tomaatjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spa­ghet­ti met krui­di­ge gar­na­len en to­maat­jes

1
1
  • 300 g spaghetti

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2
2
  • 1 ui
  • 500 g cherrytomaten
  • 2 el wokolie
  • 300 g wokgarnalen
  • 300 g crispy mais

Snijd de ui in halve ringen. Halveer de cherrytomaten. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 1 min. Voeg de tomaten toe en bak 3-4 min. Voeg de bevroren garnalen en de mais toe en bak al omscheppend 5 min.

3
3
  • 2 tl munt

Schep de spaghetti erdoor en verwarm al omscheppend nog 1 min. Breng op smaak met de munt, peper en zout. Verdeel over de kommen

variatietip:

Bak voor een extra smaakaccent 1 rode paprika in repen mee, tegelijkertijd met de garnalen en mais.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.