Spa­ghet­ti met pit & boon­tjes

(106)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 106

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 1 min. Snijd het vel van de worsten open, haal het vlees eruit en voeg toe aan de ui. Bak in 3-4 min. rul en bruin. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de sambal toe aan het vlees en bak 1 min. mee. Bak de tomaten 1 min. mee, roer ze ondertussen stuk met een spatel. Verwarm de sperziebonen 5-6 min. mee. Voeg de munt en peper en zout naar smaak toe. Meng de spaghetti door de saus en verdeel over 4 diepe borden.

Tip:

Eten er kinderen mee? Vervang de sambal dan door 2 el honing voor een zoete saus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 615 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.