No­ten­brood­je gei­ten­kaas

(57)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
3 57

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 225°C en bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp ondertussen de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Roer de geitenkaas los met een vork en voeg het citroenrasp en basilicum toe. Breng op smaak met het citroensap en peper en zout. Snijd de broodjes open. Bestrijk ze dun met de pesto. Verdeel de geitenkaas erover en vouw de broodjes dicht.

Tip:

U kunt de notenbroodjes maximaal 4 uur van tevoren maken. Bewaar tot gebruik in een bewaardoos of broodtrommel.

Tip:

Het basilicum en pesto zijn ook lekker met mozzarella op een stokbrood.

video

Ci­trus snij­den

Instructievideo - 01:15 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 335 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 30 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.